Home > Pelletkachel Nederland levert pelletkachels in regio Eindhoven!

Pelletkachels


Pelletkachels, wat zijn het eigenlijk?

De pelletkachel is een kachel waarin houtpellets verbrand worden. De pelletkachel lijkt vanwege het raam waarin de vlam zichtbaar is op een houtkachel. Pelletkachels zijn geschikt voor het verbranden van houtpellets. Het is dus duurzame energie waarbij u geen gasaansluiting nodig heeft. Pelletkachels, van onder andere MCZ, RED, AustroFlamm of Ulma, gaan al een hele tijd terug, maar zijn nog steeds niet echt bekend. Pelletkachels bieden als een van de voornaamste voordelen dat er geen bouwkundig rookkanaal of schoorsteen nodig is. Hierdoor kan iedereen in Eindhoven en omgeving, dus ook in Gemert-Bakel en Nuenen gebruik maken van de aangename en energievriendelijke pelletkachels die Pelletkachel Nederland u aanbiedt. De pelletkachels kunnen geplaatst worden in de woonkamer en eventueel een aangrenzende ruimte mee verwarmen. Dit soort kachels zorgen voor een optimale warmte voor ook grotere ruimtes. U stookt niet met het gebruikelijke kachelhout, maar met houtpellets. Als het op pelletkachels aankomt, werken wij samen met de fabrikanten MCZ, AustroFlamm en Ulma, allen uiterst betrouwbaar op het gebied van pelletkachels.


Warmteservice voor Eindhoven.

Wij werpen ons meer dan graag op als adviseur in kachels en pelletketels voor regio Eindhoven. Met onze locatie in Helmond, hebben wij een uitstekende en strategische ligging ten opzichte van de verkoop en service in Eindhoven. Pelletkachel NL geeft u graag informatie over ons aanbod in onder andere houtkachels, gaskachels, palletkachels en luchtheater op pellets. Op die manier krijgt u een goed beeld in wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kachels. Peletkachels zijn bij het grote publiek nog niet even bekend. Graag vertellen wij Eindhoven maar ook in Laarbeek en Geldrop-Mierlo, wat meer over de pelletkachels. Er zijn allerlei typen en modellen pelletkachels, zoals de Clou, de Polly, Cute, Musa, Deco, Loop en Halo, Mo Duo of de Mr Wu. Op veel modellen krijgt u overheidssubsidie die toch aardig kan oplopen. De subsidie maakt dat goedkoop stoken op houtkorrels ook voor u mogelijk wordt. U kunt deze bij ons bezichtigen. 


Eindhoven, het is tijd voor kachels!

De tijd van het jaar breekt weer aan, de kou komt iedere keer weer terug. Dat betekent dat de kachels en cv ketels weer aangestookt kunnen worden. In Eindhoven, en dus ook in Nuenen, Geldrop-Mierlo, Laarbeek en Gemert-Bakel is dat niet anders. Hebt u nog een huishouden zonder kachel? En vindt u dat u wel wat extra en voordelige warmte kunt gebruiken in uw woonkamer? Wie kan u dan beter adviseren dan de echte expert in pelletkachels: Pelletkachel Nederland.

Daarnaast bestaat er iets nieuws! De Ulma kachel voor industrieel gebruik. De Ulma bestaat in een 20 en 40 kW uitvoering en zorgt ervoor dat de loods, garage, werkplaats of andere ruime werkruimte met pelletkorrels verwarmd wordt. De Ulma is energiezuinig, gasloos, efficiënt en programmeerbaar. Het is een echte aanrader voor de energiebewuste ondernemer! Het is een echte aanrader voor de energiebewuste ondernemer! Het is  een warme lucht blazer die een ingebouwde WiFi sport heeft en een luchtcompressor heeft voor het regelmatig schoonblazen van de brander. Daarnaast is het milieuvriendelijk en goedkoop verwarmen voor grotere ruimtes, zoals ateliers, hangars, bedrijfshal of bedrijfsunit.


Waarom kiest u voor ons?

Pelletkachel Nederland is een bedrijfsonderdeel van Jos Maas Installatie & Service (www.josmaashelmond.nl) die met zijn technische meet-, regel- en installatiekennis de pelletkachel zo optimaal mogelijk voor u instelt! Zo ervaart u het hoogste rendement! Zo weet u ook dat u ook in Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Nuenen, Laarbeek of Gemert-Bakel zeker in de juiste handen bent als het aankomt op pelletkachels, lekkages, of een cv ketel. Kachels zijn altijd de moeite waard om te overwegen omdat het u enorm bespaart op stookkosten. Die worden immers ieder jaar duurder en duurder, ook de energieleveranciers in Eindhoven. Dus voor al uw vragen rondom warmteservice, werking, verwarming en installatie, kunt u bij ons terecht.


Lekdetectie Brabant: opsporen en herstellen van lekkages en repareren gevolgschade.

Bent u zich aan het oriƫnteren welke warmtebron in uw woning het meest duurzaam en milieuvriendelijk is maar loopt u er nu tegen aan dat er ergens in uw woning een lekkage zit, die uw directe aandacht vraagt? Dus heeft u momenteel een lekkage, zoals een gaslekkage, badkamerlekkage, waterleidinglekkage, cv-leidinglekkage of een vloerverwarmingslekkage? Dat is erg vervelend. Ons bedrijfsonderdeel Lekdetectie Brabant kan u hiermee snel helpen. Met de huidige technieken, ervaring en snelle service is uw lekkage zo weer verholpen. Wij sporen de lekkage op, doen de reparatie en ook de herstel- en gevolgschade. Kijk ook eens op de website om hierover met ons in contact te komen: www.lekdetectie-brabant.com. Als we uw lekkage opgelost hebben, kan onze adviseur u verder informeren over uw pelletkachel.


Pelletkachel Nederland helpt u graag met het maken van de juiste keuze én uiteraard zorgen we voor een correcte plaatsing en installatie van de pelletkachel (soms ook wel palletkachel genoemd). U kunt dus bij ons terecht voor plaatsing van een pellet kachel, het onderhoud of storing aan uw pelletkachel of cv-ketel, maar ook voor een gaslekkage of waterlekkage. Wij zijn erkend dealer van o.a. de volgende kwalitatieve merken: MCZ , AustroFlamm, Ulma, RED, Vaillant Nefit. We kunnen u een goed alternatief bieden voor als u interesse hebt in een Edilkamin, Piazzetta, Superior of Rika, want u zult zien dat MCZ en Austroflamm een veelvoud aan modellen en kleuren te bieden heeft waarin ook voor u voldoende keuze is.

This site is built with CamelFW.