Home > Modellen

Modellen

* Alle hieronder weergegeven pelletkachels zijn bij ons te bezichtigen.* 

MCZ Loop 8 kW

De Loop is een compacte ronde kachel, ietsje hoger dan één meter. Het deksel en de voorzijde zijn vervaardigd uit gietijzer, de zijkant uti staal  in een kleur naar keuze: Zwart of Zilver. Het deksel schuift naar voren om het bijvullen te vergemakkelijken. Dankzij de nieuwe reductiemotor is deze No Air kachel nog stiller en energiezuiniger (90% minder verbruik). Daarenboven is dit toestel zelfreinigend. 

De afmetingen: 101x54x55cm. Minimaal vermogen is 2,3 kW; maximaal vermogen is 8 kW. Mr. Wu - Austroflamm

De Mr Wu van Austroflamm kan gerust de vreemde eend in de bijt genoemd worden. Deze A+ kachel met een unieke vormgeving is niet werkzaam op houtblokken of pelletkorrels, maar wel op een hout- of pelletbriket. Er is ruimte voor 2 briketten, goed voor 3 à 6 uur brandplezier (afhankelijk van het gekozen vermogen).

De voordelen voor u: het bijvullen verloopt haast moeiteloos en u geniet van een prachtige, warme vlam (waar u overigens niets aan hoeft te doen gedurende de brandtijd) met zeer weinig onderhoud achteraf – de Mr Wu is namelijk uitgerust met een aslade die u slechts éénmaal wekelijks dient te legen.
 
De bediening gebeurt op het toestel zelf, via enkele eenvoudige knoppen. Een extra meerwaarde is dat deze A+ kachel zijn lucht van buitenaf kan nemen: de zuurstof in uw woonruimte blijft enkel en alleen voor de bewoners, wat in nieuwe (en dus goed geïsoleerde) woningen aanbevolen is.


MCZ Ego up 8 kW

De Ego is een hoogtechnologisch toestel in een eenvoudig jasje. Deze robuuste, eenvoudig ogende pelletkachel heeft meer in zijn mars dan hij doet uitschijnen; zijn gietijzeren interieur zorgt voor een duurzame en mooie vlam, terwijl de brushless wormwielmotor garant staat voor een stille werking. Handig te bedienen vanop afstand met uw smartphone! De Ego is beschikbaar in een versie met achter- of bovenaansluiting, als Air of als Comfort Air. Beschikbaar in staal Bordeaux, Wit, Dark of Zilver. 

De afmetingen zijn: 102x54x53 cm. Minimaal vermogen is 2,3 kW; maximaal vermogen is 8 kW.Austroflamm Mo Duo 8 kW

De Mo Duo van Austroflamm is een kachel de zowel op hout als op pellets brandt.
Je kiest zelf op welke brandstof je stookt: heb je zin in een gezellige avond bij het houtvuur? Leg er een houtblok in! Kom je graag thuis in een warme woning na een dag werken? Programmeer het toestel met je smartphone (optioneel) op pellets. Je kunt de kachel ook bedienen via het display op de kachel. Het is een schitterende kachel, afgewerkt met hout wat een sjieke uitstraling geeft. Dit slimme toestel regelt zijn beluchting op hout zelf waardoor een optimale beluchting is verzekerd. Dankzij de volledig zelfreinigende branderpot hoeft u slechts nog de aslade periodiek te legen – dus puur gebruiksgemak. Het rookkanaal van dit toestel (Ø130 mm) kan zowel boven- als achteraan aangesloten worden.  

De afmetingen: 115x86x57 cm. Minimaal vermogen is 4 kW; maximaal 9 kW.


Ulma Warme lucht blazer op pellets in 20 kW en 40kW

De Ulma warmeluchtverhitter op pellets is ideaal voor het verwarmen van een atelier, werkruimte, hangars, grote garage, .. U kan kiezen uit een vermogen van 20 kW of 40 kW. Snel, efficiënt, milieuvriendelijk en goedkoop verwarmen van grotere (industriële) ruimtes. Deze toestellen zijn voorzien van een luchtcompressor die ervoor zorgt dat de brander rgelematig wordt schoongeblazen. De brander start automatisch in verschillende stappen: 120 sec. nadat de thermostaat aanslaat, start de brander. De brander heeft 5 vermogens. Een krachtige tangentiële ventilator zorgt voor een snelle verspreiding van de warme lucht. Een speciale cel in de verbrandingskamer controleert continu de verbranding.  MCZ Deco 8 kW

Dit klassieke model in gietijzer komt helemaal tot zijn recht in uw landelijke/klassieke woning. Standaard uitgerust met bovenaansluiting (ø100mm), kit voor achteraansluiting optioneel beschikbaar. Ideaal om onder een schouwmantel te plaatsen! Bijvullen is zeer eenvoudig dankzij het uitschuifbare deksel. Dankzij de brede branderpot geniet u daarbovenop van een gezellige brede vlam. Beschikbaar in zwart mat gietijzer of mat wit email. 

Zijn afmetingen zijn: 80x75x56 cm. Minimaal vermogen is 2,4 kW; maximaal vermogen is 8 kW.


Austroflamm Clic 6 kW

Is er bij u ook die "Clic"? De klik trad bij ons al op door de eenvoudige bediening met draaiknop. Deze werd nog sterker door de optionele luchtverdelingsmodule, waarmee ook de omliggende ruimtes worden verwarmd. Esthetisch is de keuze aan u: kiest u voor staal of gezandstraald beton? De donkere bekleding doet het vlammenbeeld nog meer tot uiting komen. Dankzij de pellettoevoer aan de zijkant is de Clic bijzonder ondiep. 

De afmetingen zijn: 96x82x36 cm. Het minimale vermogen is 2 kW; maximaal is het 6 kW.
RED Flora 6 kW

De Flora is een mooie strakke kachel met een dubbele deur en mooie afgeronde hoeken. Bediening geschiedt met een display op de kachel. Deze kachel is leverbaar in zilver, zwart of bordeaux. 

De afmetingen zijn: 90x48x48cm. Minimaal vermogen 2,5 kW en maximaal 6 kW. RED Camelia 8 kW

De Red Camelia is een hele mooie, stijlvolle pelletkachel. Door zijn afgeronde hoeken heeft de kachel een vriendelijke uitstraling. De kachel is leverbaar met zijkanten in staal met de kleuren zilver, wit, zwart en bordeaux; Of met keramieke zijkanten in de kleuren wit, bordeaux of bruin. 

De afmetingen zijn: 98x50x48 cm. Minimaal vermogen is 2,5 kW; maximaal 8kW.


MCZ Aike Maestro 8 kW

De Aike is met haar hedendaagse loos bijzonder geschikt voor moderne woningen. De Ventilator is daarnaast uitschakelbaar, voor een stille werking. Dit model is tevens uitgerust met een dubbele deur; de stalen buitendeur uit één stuk geeft haar een bijzonder strak uiterlijk, terwijl de gietijzeren binnendeur duurzaamheid garandeert. De Aike is verkrijgbaar in staal zwart. 

De Maestro is het eerste besturingssysteem dat door MCZ zelf werd ontwikkeld. Het is sneller en gebruiksvriendelijker, uw gebruiksgemak was nog nooit zo groot, dankzij de standaard ingebouwde WiFi module.  

De afmetingen zijn: 110x50x62 cm. Minimaal vermogen 2,3 kW; maximaal is het 8 kW. MCZ HALO Maestro 8kW

Deze stijlvolle ronde pelletkachel met dubbele deur is uitgerust met een grote ruit voor een geweldig zicht op de vlammen. Dankzij zijn snelle opstart kan u hier reeds van genieten binnen 3 minuten! Geproduceerd conform de milieuvriendelijke Ecodesign 2022 norm. De stalen voorzijde is beschikbaar in Alu, Zilver, Zwart, Grijs of Bordeaux. Ook is er een UP versie van beschikbaar met bovenaansluiting. 

De Maestro is het eerste besturingssysteem dat door MCZ zelf werd ontwikkeld. Het is sneller en gebruiksvriendelijker, uw gebruiksgemak was nog nooit zo groot, dankzij de standaard ingebouwde WiFi module. 

Afmetingen: 120x52x52 cm. Minimaal vermogen 2,4 kW; maximaal vermogen is 8kW. AUSTROFLAMM CLOU Compact 6 kW

Alle voordelen van de Clou, maar dan met kleinere afmetingen en met een lager vermogen. Dit is de Clou Compact. Dit toestel is ook uitgerust met de draaiknop als bediening, verpakt in een adembenemend design. Het is een seiraad voor elke woonruimte. Een compacte kachel met een sensationele vlam. Deze kachel is elegant en eenvoudig te bedienen, via de draaiknop. 

De afmeting: 103x52x50 cm. Minimaal vermogen 2 kW, maximaal 6 kW. 


AUSTRO FLAMM  Polly 2.0

De Polly - sympathiek, praktisch en afgerond. Zijn gebogen ruit zorgt voor een bijzonder zicht op het fascinerende vlammenspel. Bij de Polly kunt u kiezen tussen een volledig uitgerust model, of een light versie, voor een lager budget. Bij beide versies kunt u kiezen voor een bekleding in staal, speksteen of keramiek in 4 kleuren. De Polly kan optioneel uitgerust worden met het Heat Memory System voor een langdurige warmteopslag en afgifte. 

Afmeting: 110x52x50cm. Minimaal vermogen 2,4 kW; maximaal 8,9 kW. AUSTRO FLAMM Clou (8 kW)

Net zoals zijn design is ook het bedieningsconcept van de Clou uniek: met een draaiknop kan het toestel gestart, ingesteld en tot slot ook weer uitgeschakeld worden. Eenvoudiger kan haast niet, echt kinderspel. Het handvat is gemaakt van walnoot. Het gekozen vermogen wordt weergegeven aan de hand van LED-verlichting.  

Optioneel is een wifi module. De Clou is leverbaar in staal Antraciet. Zijn afmetingen zijn: 109x64x50cm. Minimaal vermogen is 3 kW; maximaal 8 kW. 


AUSTRO FLAMM  Ben (6kW)

Zijn afgeronde vormen bezorgen de Ben een bruisende uitstraling. De bekleding is geperforeerd staal of inox, of zelfs in gezandstraald beton, versterken zijn dynamiek nog meer. Ondanks al zijn intensiteit blijft de Ben toch stil en zijn vlammen zacht en rustgevend - pure ontspanning. Een modern design voor een moderne verbrandingstechniek. De hoge gele vlammen contrasteren perfect met de stalen bekleding. 

Zijn afmetingen zijn 100x52x50cm. Het vermogen ligt tussen de 2,5 en 6 kW. 


AUSTRO FLAMM  Percy (8kW)

De Percy wordt gekarakteriseerd door zijn heldere en tijdloze vormen. Hij is standaard uitgerust met Wifi, een afstandsbediening, een zelfreinigend rooster en met notificatie van het pelletniveau. Kortom: de Percy heeft alles in huis om u een maximaal verwarmingscomfort aan te bieden. Met dit model kunt u genieten van een hoge, rustige en mooie pelletvlam. Het touchscreen van de Percy kan ingeklapt worden. 

Zijn afmetingen zijn 112x53x52 cm en het vermogen ligt tussen de 3 en 8 kW. MCZ MUSA Comfort air. (10 kW of 14 kW)

De Musa is één van de toppers van MCZ, een echte allrounder, uitgerust met de nieuwste technologieën. Maestro bediening, een brushless wormwielmotor, de Quick Start gloeikaars, ... alles in teken om een feilloze en stille werking te garanderen met een hoog rendement. De Musa is beschikbaar als Air, Comfort Air en Comfort Air Power: voor elk wat wils. De Comfort Air is uitgerust met maar liefst 3 ventilatoren, die daarenboven afzonderlijk geregeld kunnen worden. 2 Daarvan kunnen tot 8 meter ver gekanaliseerd worden om ook andere ruimtes te verwarmen. Handig te bedienen vanop afstand met uw smartphone! De Musa heeft steeds een zwarte gietijzeren voorzijd, de stalen zijpanelen zijn beschikbaar in de kleuren Bordeausx, Wit, Zwart en Zilver. 

Zijn afmetingen zijn 109x57x55cm. Zijn vermogen ligt tussen min 3 kW en max 14 kW (afhankelijk van welk type kachel: Musa of Musa Power).


MCZ Amy (6 kW)

De Amy is een basic en betrouwbaar toestel, met een mooi zicht op de vlammen dankzij de grote ruit. Het interieur, de deur en de bovenzijde zijn vervaardigd uit gietijzer, de zijkanten zijn van plaatstaal en beschikbaar in Wit, Zwart, Zilver en Bordeaux. 

De afmetingen zijn 90x46x48 cm en heeft een min 2,1 kW - max 6,3 kW.


MCZ CUTE (8kW)

Op zoek naar een compacte kachel met hoge prestaties? Dan zijn de Cute, Thema en Deco zeker geschikte kandidaten. Dankzij de centrale achter- of bovenaansluiting zijn ze ook ideaal voor plaatsing onder een siermantel. De grote ruit en de bredere branderpot zorgen voor een groter en aangenamer vlammen beeld. De convectieventilator kan uitgeschakeld worden voor een stillere werking. Klassiek of modern: aan u de keuze! 

Deze kachel wordt standaard uitgevoerd in staal zwart met deur uit gietijzer. Zijn afmetingen zijn 80x60x55cm en zijn min-max vermogen is 2,4- 8kW.